International Clothes-Leisurewear Sweden Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Perstorp och International Clothes-Leisurewear Sweden Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och International Clothes-Leisurewear Sweden Aktiebolag är ett av dem. Statusen för International Clothes-Leisurewear Sweden Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

International Clothes-Leisurewear Sweden Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-12-02. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Perstorp där bolaget finns i jobbar för att bolag som International Clothes-Leisurewear Sweden Aktiebolag ska trivas.

I Perstorp så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighets och värdepappershandel, idka handel medkläder och möbler samt administrativ konsultverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att International Clothes-Leisurewear Sweden Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är International Clothes-Leisurewear Sweden Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Perstorp.

Vill man komma i kontakt med International Clothes-Leisurewear Sweden Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-30770.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med International Clothes-Leisurewear Sweden Aktiebolag är Nilsson, Kjell Gusten Ingemar som är född 1943 och har titeln VD, Nilsson, Kjell Gusten Ingemar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Kerstin Elisabeth som är född 1944 och har titeln Suppleant, Leijonhufvud, Sten Johan Tagesson som är född 1944 och har titeln Revisor, Sten Leijonhufvud Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

International Clothes-Leisurewear Sweden Aktiebolag har 556438-3353 som sitt organisationsnummer.