Perstorps Persontransport Aktiebolag

Skåne län

Information

556424-2591 är organisationsnummer för företaget Perstorps Persontransport Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Perstorps Persontransport Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Perstorp som är den kommunen som Perstorps Persontransport Aktiebolag finns i.

Perstorps Persontransport Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-04-26 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Perstorps Persontransport Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Perstorps Persontransport Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Perstorp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Perstorps Persontransport Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanterna

Vill ni komma i kontakt med Perstorps Persontransport Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0435-35660 eller genom brev på följande adress:
Färgarev. 30, 284 33, Perstorp

Bolaget skall bedriva person- och godsbefordran, samt äga och förvalta fastighet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Perstorps Persontransport Aktiebolag och det är Rosenqvist, Bitte Anna Britt som är född 1949 och har titeln VD, Rosenqvist, Bitte Anna Britt som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosenqvist Witte, Anna Cecilia som är född 1972 och har titeln Suppleant, Ulin, Karin Maria Mia som är född 1974 och har titeln Suppleant, Andersson, Sven Göran som är född 1958 och har titeln Revisor, Nilsson, Åke Gustav som är född 1951 och har titeln RevisorssuppleantAhnell & Partner Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Åke Nilsson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,