Perstorp ForestMan Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom jord- och skogsbrukssektorn, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Perstorp ForestMan Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Perstorp så är Perstorp ForestMan Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Perstorp arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Perstorp och i Skåne län. Redan 1990-07-03 så skapades Perstorp ForestMan Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Perstorp ForestMan Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Perstorp ForestMan Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556401-0766 är organisationsnummret för företaget som finns i Perstorp.

Just nu är Perstorp ForestMan Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Perstorp ForestMan Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0435-35041 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Perstorp ForestMan Aktiebolag är Hedberg, Jonas som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Lars Mikael Hilding som är född 1961 och har titeln Suppleant, Svensson, Jan Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .