Aktiebolaget N E Holmers Järnaffär

Skåne län

Information

Aktiebolaget N E Holmers Järnaffär är ett bolag som finns i Perstorp. I Aktiebolaget N E Holmers Järnaffär finns det lite olika personer som är förknippade och det är Holmer, Nils-Eric Peter som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Eva Ing-Mari som är född 1961 och har titeln Suppleant, Paulsson, Siv Birgitta Annelie som är född 1958 och har titeln Revisor, Karlsson, Per Gunnar Reinhold som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget N E Holmers Järnaffär så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget N E Holmers Järnaffär på telefon 0435-30309.

Bolaget skall som detaljist bedriva järnaffär och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiebolaget N E Holmers Järnaffär av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget N E Holmers Järnaffär är ett av många bolag som finns i Skåne län och Perstorp arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget N E Holmers Järnaffär innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Aktiebolaget N E Holmers Järnaffär är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget N E Holmers Järnaffär så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Aktiebolaget N E Holmers Järnaffär har 556389-2446 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.