Binserw Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall idka försäljning, underhåll, utvecklingsverksamhet och konsultativ verksamhet inom databranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Binserw Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Perstorp så är Binserw Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Perstorp arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Perstorp och i Skåne län. Redan 1989-12-29 så skapades Binserw Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Binserw Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Binserw Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556375-8928 är organisationsnummret för bolaget som finns i Perstorp.

Just nu är Binserw Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Binserw Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0435-461153 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Nilsson, Bo Leif Ingmar

Följande personer är på något sätt aktiva inom Binserw Aktiebolag är Nilsson, Bo Leif Ingmar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johnsson, Jörgen Ingvar som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Kenth Göran Mikael som är född 1978 och har titeln Suppleant, Nilsson, May Lisbeth som är född 1951 och har titeln Suppleant, Persson, Nils Erik som är född 1934 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor.