Aktiebolaget Perstorps Persienn

Skåne län

Information

Aktiebolaget Perstorps Persienn hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Perstorp som är den kommunen där Aktiebolaget Perstorps Persienn finns. I Perstorp så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget Perstorps Persienn tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Aktiebolaget Perstorps Persienn har haft sedan 1994-01-01. Aktiebolaget Perstorps Persienn har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Aktiebolaget Perstorps Persienn så kan ni göra det genom att skicka er post till Verkstadsg. 1, 284 34, Perstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0435-30000.

Perstorp arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Aktiebolaget Perstorps Persienn Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget Perstorps Persienn har idag 556352-2977 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget Perstorps Persienn

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av persienner, markiser och gardiner, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Aktiebolaget Perstorps Persienn så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gustafsson, Lill Agnetha Maria som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Inga Lena Catharina som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Olle Georg som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Paulson, Hans Erik Joakim som är född 1964 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .