Sveaplast Försäljning AB

Skåne län

Information

556337-5434 är organisationsnummer för företaget Sveaplast Försäljning AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sveaplast Försäljning AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Perstorp som är den kommunen som Sveaplast Försäljning AB finns i.

Sveaplast Försäljning AB har varit registrerat sedan 1989-02-21 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sveaplast Försäljning AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Sveaplast Försäljning AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Perstorp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sveaplast Försäljning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Fäldt, Christina Viola

Vill ni komma i kontakt med Sveaplast Försäljning AB så kan ni göra det på telefon genom 0435-31600 eller genom brev på följande adress:
Blåbärsstigen 9, 284 32, Perstorp

Föremålet för bolagets verksamhet är verksamhet är utveckling, tillverkning, marknadsföreing av formsprutade plastartiklar, handel inom plastvarubranschen samt förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sveaplast Försäljning AB och det är Fäldt, Christina Viola som är född 1980 och har titeln VD, Fäldt, Christina Viola som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Axmin, Bo Göran som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Axmin, Per Göran som är född 1969 och har titeln Suppleant, Callert, Mats Anders som är född 1960 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor