International Cargo - Line Sweden Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva plaståtervinning, åkeri-, transport och speditionsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för International Cargo - Line Sweden Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Perstorp så är International Cargo - Line Sweden Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Perstorp arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Perstorp och i Skåne län. Redan 1988-09-01 så skapades International Cargo - Line Sweden Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel International Cargo - Line Sweden Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

International Cargo - Line Sweden Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556333-4191 är organisationsnummret för företaget som finns i Perstorp.

Just nu är International Cargo - Line Sweden Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med International Cargo - Line Sweden Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom International Cargo - Line Sweden Aktiebolag är Nilsson, Kjell Gusten Ingemar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Jonas Björn Mauritz som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Kerstin Elisabeth som är född 1944 och har titeln Suppleant, Leijonhufvud, Sten Johan Tagesson som är född 1944 och har titeln Revisor, Sten Leijonhufvud Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .