ERGOSWEDE Aktiebolag

Skåne län

Information

556331-7071 är organisationsnummer för bolaget ERGOSWEDE Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ERGOSWEDE Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Perstorp som är den kommunen som ERGOSWEDE Aktiebolag finns i.

ERGOSWEDE Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-09-15 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för ERGOSWEDE Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

ERGOSWEDE Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Perstorp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ERGOSWEDE Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med ERGOSWEDE Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0435-34965 eller genom brev på följande adress:
Mossv. 36, 284 34, Perstorp

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av ergonomiska industriinventarier. Bolaget skall även bedriva utbildning inom marknadsföring och kommunikationsteknik, samt äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med ERGOSWEDE Aktiebolag och det är Johansson, Kaj Ewe Gynther som är född 1950 och har titeln VD, Johansson, Kaj Ewe Gynther som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundel, Kaj Patric som är född 1973 och har titeln Suppleant, Svensson, Jan Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,