Perstorps Bleck- & Plåtslageri Aktiebolag

Skåne län

Information

Perstorps Bleck- & Plåtslageri Aktiebolag är ett företag som finns i Perstorp. I Perstorps Bleck- & Plåtslageri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundström Olesen, Annika Astrid som är född 1969 och har titeln VD, Lundström Olesen, Annika Astrid som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundström, Bertil Ingvar som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nelkert, Kerstin Elisabeth som är född 1959 och har titeln Suppleant, Andersson, Jan Inge Roger som är född 1954 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Perstorps Bleck- & Plåtslageri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Perstorps Bleck- & Plåtslageri Aktiebolag på telefon 0435-779999.

Bolaget skall driva konsultverksamhet inom plåtslageri- verksamheten, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Perstorps Bleck- & Plåtslageri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Perstorps Bleck- & Plåtslageri Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Perstorp arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Perstorps Bleck- & Plåtslageri Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Perstorps Bleck- & Plåtslageri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Perstorps Bleck- & Plåtslageri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Perstorps Bleck- & Plåtslageri Aktiebolag har 556319-0114 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.