Torpet i Spjutseröd Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva person- och godsbefordran, jordbruksdrift samt äga och förvalta fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Torpet i Spjutseröd Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Perstorp så är Torpet i Spjutseröd Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Perstorp arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Perstorp och i Skåne län. Redan 1987-09-14 så skapades Torpet i Spjutseröd Aktiebolag och bolaget är har ej F-skattsedel.

Torpet i Spjutseröd Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556305-0045 är organisationsnummret för bolaget som finns i Perstorp.

Just nu är Torpet i Spjutseröd Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Torpet i Spjutseröd Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0435-34679 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Torpet i Spjutseröd Aktiebolag är Rosenqvist, Bitte Anna Britt som är född 1949 och har titeln VD, Rosenqvist, Bitte Anna Britt som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosenqvist Witte, Anna Cecilia som är född 1972 och har titeln Suppleant, Ulin, Karin Maria Mia som är född 1974 och har titeln Suppleant, Andersson, Sven Göran som är född 1958 och har titeln Revisor, Nilsson, Åke Gustav som är född 1951 och har titeln RevisorssuppleantAhnell & Partner Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Åke Nilsson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .