RECIRK Recirkulation Aktiebolag

Skåne län

Information

RECIRK Recirkulation Aktiebolag är en verksamhet som finns i Perstorp. I RECIRK Recirkulation Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hedenström, Nils Olof som är född 1950 och har titeln VD, Hedenström, Nils Olof som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedenström, Gerd Frida Elisabeth som är född 1948 och har titeln Suppleant, Borr, Bengt-Arne som är född 1952 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med RECIRK Recirkulation Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå RECIRK Recirkulation Aktiebolag på telefon 0435-34915.

Bolaget skall bedriva verksamhet avseende entreprenadverksamhet inom miljö- och energiområdet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är RECIRK Recirkulation Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

RECIRK Recirkulation Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Perstorp arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

RECIRK Recirkulation Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och RECIRK Recirkulation Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1986-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för RECIRK Recirkulation Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

RECIRK Recirkulation Aktiebolag har 556280-0143 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.