Johansson Grus & Mark Entr. Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Johansson Grus & Mark Entr. Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Perstorp här finns det många olika Aktiebolag. Johansson Grus & Mark Entr. Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Perstorp jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Johansson Grus & Mark Entr. Aktiebolag är momsregistrerat sedan1985-01-01 och har organisationsnummer 556263-4880.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0435-32126 alternativt besöka eller skicka post till Johansson Grus & Mark Entr. Aktiebolag på följande adress Häljalt Åsbov. 201, 284 92, Perstorp.

Johansson Grus & Mark Entr. Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Johansson Grus & Mark Entr. Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Johansson, Sten Folke Ingemar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Johansson, Birthe Marianne som är född 1956 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom mark och jordbearbetning även krossning och försäljning av grus m.m ävensom idka därmed förenlig verksamhet.