Werners Audio & Videobutiken i Perstorp Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning och reparation inom radio, TV och video samt handel med värdepapper liksom förvaltning av fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Werners Audio & Videobutiken i Perstorp Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Perstorp så är Werners Audio & Videobutiken i Perstorp Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Perstorp arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Perstorp och i Skåne län. Redan 1985-06-27 så skapades Werners Audio & Videobutiken i Perstorp Aktiebolag och bolaget är har ej F-skattsedel.

556262-2521 är organisationsnummret för bolaget som finns i Perstorp.

Just nu är Werners Audio & Videobutiken i Perstorp Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Werners Audio & Videobutiken i Perstorp Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0435-30107 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Werners Audio & Videobutiken i Perstorp Aktiebolag är Leyh, Marcus som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Jeanette Elisabeth som är född 1971 och har titeln Suppleant, Argelius, Anders Christer som är född 1949 och har titeln Revisor, Yngve Lindells Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .