Wensson Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Perstorp och Wensson Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Wensson Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Wensson Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Wensson Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1985-06-19. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Perstorp där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Wensson Aktiebolag ska trivas.

Wensson Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Perstorp så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva tillverkning och försäljning av artiklar inom jakt- och fritidssektorn samt konsultverksamhet inom samma bransch, vidare handel med värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Wensson Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Wensson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Perstorp.

Vill man komma i kontakt med Wensson Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-30070.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Wensson Aktiebolag är Svensson, Kurt Ingmar Lennart som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Wendt-Svensson, Britta som är född 1952 och har titeln Suppleant, Svensson, Bo Gunnar som är född 1941 och har titeln Revisor, Paulsson, Siv Birgitta Annelie som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Wensson Aktiebolag har 556260-7902 som sitt organisationsnummer.