Viktor Lindeberg Konsult AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Perstorp och Viktor Lindeberg Konsult AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Viktor Lindeberg Konsult AB är ett av dem. Statusen för Viktor Lindeberg Konsult AB är att Bolaget är aktivt.

Viktor Lindeberg Konsult AB är ett Aktiebolag och skapades 1984-11-05. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Perstorp där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Viktor Lindeberg Konsult AB ska trivas.

Viktor Lindeberg Konsult AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-11. I Perstorp så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva industriell och kommersiell rådgivning samt äga, förvalta och bedriva handel med fast egendom samt aktier och andra värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Viktor Lindeberg Konsult AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-11.

Idag är Viktor Lindeberg Konsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Perstorp.

Vill man komma i kontakt med Viktor Lindeberg Konsult AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Viktor Lindeberg Konsult AB är Lindeberg, Carl Viktor Alexander som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindeberg, Ingrid Eva som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindeberg, Anna Maria Viktoria som är född 1987 och har titeln Suppleant, Rosenqvist, Per Olow som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Viktor Lindeberg Konsult AB har 556251-1880 som sitt organisationsnummer.