Björkhaga Rehabiliteringscenter Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva sjuk- och rehabiliteringsverksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Björkhaga Rehabiliteringscenter Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Perstorp så är Björkhaga Rehabiliteringscenter Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Perstorp arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Perstorp och i Skåne län. Redan 1983-07-14 så skapades Björkhaga Rehabiliteringscenter Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Björkhaga Rehabiliteringscenter Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

556231-6389 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Perstorp.

Just nu är Björkhaga Rehabiliteringscenter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Björkhaga Rehabiliteringscenter Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0435-34800 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Björkhaga Rehabiliteringscenter Aktiebolag är Löfgren, Lis Edel som är född 1961 och har titeln VD, Löfgren, Lis Edel som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfgren, Sven Torbjörn som är född 1961 och har titeln Suppleant, Julin, Rickard Mats Yngve som är född 1976 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .