Prikon Process och Industrikonsult Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Perstorp och Prikon Process och Industrikonsult Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Prikon Process och Industrikonsult Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Prikon Process och Industrikonsult Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Prikon Process och Industrikonsult Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1982-09-06. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Perstorp där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Prikon Process och Industrikonsult Aktiebolag ska trivas.

Prikon Process och Industrikonsult Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-26. I Perstorp så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva Ingenjörs- och konsultverksamhet inom framförallt miljö och energiområdet samt industriell systemförsäljning i anslutning därtill samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Prikon Process och Industrikonsult Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1982-01-01.

Idag är Prikon Process och Industrikonsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Perstorp.

Vill man komma i kontakt med Prikon Process och Industrikonsult Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-34925.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Prikon Process och Industrikonsult Aktiebolag är Hedenström, Nils Olof som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedenström, Gerd Frida Elisabeth som är född 1948 och har titeln Suppleant, Borr, Bengt-Arne som är född 1952 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Prikon Process och Industrikonsult Aktiebolag har 556220-2738 som sitt organisationsnummer.