Skogen Lantbruks Aktiebolag

Skåne län

Information

Skogen Lantbruks Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Perstorp. Det är nämligen den kommunen som Skogen Lantbruks Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Skogen Lantbruks Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Skogen Lantbruks Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1981-12-15. Men sedan 1996-01-01 så har Skogen Lantbruks Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Oderljunga 828, 284 92, Perstorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Skogen Lantbruks Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Perstorp arbetar för att verksamheter som Skogen Lantbruks Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Skogen Lantbruks Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva fastighets-, värdepappersförvaltning, samt skogsbruk och lantbruk ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Skogen Lantbruks Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Skogen Lantbruks Aktiebolag och det är följande personer, Olsson, Per Erik Rudolf som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Britt Ingegerd som är född 1939 och har titeln Suppleant, Lodin, Per-Olof som är född 1956 och har titeln Revisor, Per-Olof Lodin Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Skogen Lantbruks Aktiebolag är 556213-9443.