Perstorps Snickerier Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Perstorp och Perstorps Snickerier Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Perstorps Snickerier Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Perstorps Snickerier Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Perstorps Snickerier Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1980-09-04. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Perstorp där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Perstorps Snickerier Aktiebolag ska trivas.

Perstorps Snickerier Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Perstorp så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall tillverka, importera och driva handel med biljardbord, snickerier och fritidsartiklar och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Perstorps Snickerier Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1981-01-01.

Idag är Perstorps Snickerier Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Perstorp.

Vill man komma i kontakt med Perstorps Snickerier Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-35100.

Firman tecknas var för sig av -Andersson, Anita Birgitta -Andersson, Gösta Bertil Jonny.

De som är på något sätt har med Perstorps Snickerier Aktiebolag är Andersson, Gösta Bertil Jonny som är född 1945 och har titeln VD, Andersson, Gösta Bertil Jonny som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Anita Birgitta som är född 1943 och har titeln Suppleant, Raue, Bertil Ulf Moritz som är född 1947 och har titeln Revisor, BDO Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Perstorps Snickerier Aktiebolag har 556206-1167 som sitt organisationsnummer.