Hans Olson Plast AB HOPAB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Perstorp och Hans Olson Plast AB HOPAB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Hans Olson Plast AB HOPAB är ett av dem. Statusen för Hans Olson Plast AB HOPAB är att Bolaget är aktivt.

Hans Olson Plast AB HOPAB är ett Aktiebolag och skapades 1979-11-12. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Perstorp där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Hans Olson Plast AB HOPAB ska trivas.

Hans Olson Plast AB HOPAB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Perstorp så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva tillverkning och försäljning av hårdplaster och därmed förenliga verksamheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hans Olson Plast AB HOPAB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1981-01-01.

Idag är Hans Olson Plast AB HOPAB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Perstorp.

Vill man komma i kontakt med Hans Olson Plast AB HOPAB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-779570.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Hans Olson Plast AB HOPAB är Olsson, Inger Annika som är född 1954 och har titeln Extern VD, Christiansen, Frederik Leth som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Andersson, Bengt Inge Hjalmar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Henriksen, Bent som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Olow, John David Bertil som är född 1963 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Hans Olson Plast AB HOPAB har 556201-9173 som sitt organisationsnummer.