Perstorps Fjärrvärme Aktiebolag

Skåne län

Information

Perstorps Fjärrvärme Aktiebolag är ett bolag som finns i Perstorp. I Perstorps Fjärrvärme Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bengtsson, Bernt Roland som är född 1954 och har titeln Extern VD, Marntell, Bengt Georg som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Engström, Bo Peter Ingemar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Palmgren, Nils Åke Mikael som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandström, Sten Tore Willy som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Thulin, Lars Göran som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamotAndersson, Karl Gustaf som är född 1936 och har titeln Suppleant, Lundh, Mikael Robert Christian som är född 1975 och har titeln Suppleant, Norrback, Helene Maria som är född 1961 och har titeln SuppleantSvensson, Lars Rune som är född 1949 och har titeln SuppleantÅstrand, Tommy Roland som är född 1968 och har titeln SuppleantClemmedson, Hans Göran Tore som är född 1950 och har titeln RevisorLarsson, Lars Gilbert som är född 1943 och har titeln RevisorssuppleantSjöholm, Lars Inge som är född 1940 och har titeln LekmannarevisorWilson, Bertil Vilhelm som är född 1939 och har titeln LekmannarevisorssuppleantSET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Perstorps Fjärrvärme Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Perstorps Fjärrvärme Aktiebolag på telefon 0435-31051.

Bolaget skall producera, distribuera och försälja fjärrvärme samt utöva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Perstorps Fjärrvärme Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Perstorps Fjärrvärme Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Perstorp arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Perstorps Fjärrvärme Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Perstorps Fjärrvärme Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1979-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Perstorps Fjärrvärme Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bengtsson, Bernt Roland -Marntell, Bengt Georg

Perstorps Fjärrvärme Aktiebolag har 556199-6504 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.