Perstorpsågen Aktiebolag

Skåne län

Information

Perstorpsågen Aktiebolag är ett av många företag som finns i Perstorp. Det är nämligen den kommunen som Perstorpsågen Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Perstorpsågen Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Perstorpsågen Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1978-09-13. Men sedan 1988-01-01 så har Perstorpsågen Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Vinnarp 100, 284 91, Perstorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Perstorpsågen Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0435-34020.

Perstorp arbetar för att företag som Perstorpsågen Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Perstorpsågen Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall idka sågverksrörelse, handel med trävaror ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Perstorpsågen Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Perstorpsågen Aktiebolag och det är följande personer, Hedberg, Jonas som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jönsson, Lars Mikael Hilding som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Bylund, Per Otto som är född 1959 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Bertil som är född 1953 och har titeln Revisor, Paulsson, Lars Niklas som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Perstorpsågen Aktiebolag är 556197-8619.