Sveaplast Aktiebolag

Skåne län

Information

Sveaplast Aktiebolag är ett av många företag som finns i Perstorp. Det är nämligen den kommunen som Sveaplast Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sveaplast Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Sveaplast Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1973-08-23. Men sedan 1973-01-01 så har Sveaplast Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Blåbärsstigen 9 C, 284 32, Perstorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sveaplast Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0435-31600.

Perstorp arbetar för att företag som Sveaplast Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sveaplast Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall utföra formsprutning av plast.

Firmatecknare för Sveaplast Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Fäldt, Christina Viola.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sveaplast Aktiebolag och det är följande personer, Fäldt, Christina Viola som är född 1980 och har titeln VD, Fäldt, Christina Viola som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Axmin, Bo Göran som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Axmin, Per Göran som är född 1969 och har titeln Suppleant, Callert, Mats Anders som är född 1960 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Sveaplast Aktiebolag är 556183-1685.