FAAC Nordic AB

Skåne län

Information

FAAC Nordic AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Perstorp som är den kommunen där FAAC Nordic AB finns. I Perstorp så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. FAAC Nordic AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket FAAC Nordic AB har haft sedan 1994-01-01. FAAC Nordic AB har funnits sedan och 1982-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till FAAC Nordic AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Blåbärsstigen 9, 284 32, Perstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0435-779500.

Perstorp arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är FAAC Nordic AB Privat, ej börsnoterat.

FAAC Nordic AB har idag 556160-1021 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Manini, Michelangelo Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för FAAC Nordic AB

Bolaget skall bedriva konstruktion, tillverkning och försäljning av portar, drivutrustning för portar och grindar, bedriva försäljning av entreutrustning, konsultverksamhet inom samtliga nämnda områden, handel med värdepapper samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

I FAAC Nordic AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hansson, Pär Ola Mikael som är född 1963 och har titeln Extern VD, Manini, Michelangelo som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Malacarne, Jacopo som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Marcellan, Andrea som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Lundin, Niclas Peter Albin som är född 1972 och har titeln Huvudansvarigrevisor.