Celanese Emulsions Norden AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Perstorp och Celanese Emulsions Norden AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Celanese Emulsions Norden AB är ett av dem. Statusen för Celanese Emulsions Norden AB är att Bolaget är aktivt.

Celanese Emulsions Norden AB är ett Aktiebolag och skapades 1971-01-14. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Perstorp där bolaget finns i jobbar för att bolag som Celanese Emulsions Norden AB ska trivas.

Celanese Emulsions Norden AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Perstorp så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska tillverka och försälja plastbindemedel och bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Celanese Emulsions Norden AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1971-01-01.

Idag är Celanese Emulsions Norden AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Perstorp.

Vill man komma i kontakt med Celanese Emulsions Norden AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-34060.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna -Garcia Icart, Ramon Firman tecknas två i förening av -Beck-Westenberger, Hildegard -Blumör, Frank -Christ, Jürgen Fritz Kurt -Müller, Klaus Karl -Oberkirch, Andreas -Reuter, Barbara Sophie -Schneider, Steffen -Schreiber, Uwe -Schröer, Dominique Eva-Maria -Welsby, Robin Seddon -Wilbrand, Klaus Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Celanese Emulsions Norden AB är Beck-Westenberger, Hildegard som är född och har titeln Extern firmatecknare,Bosatt utomlands inom EES, Blumör, Frank som är född och har titeln Extern firmatecknare,Bosatt utomlands inom EES, Christ, Jürgen Fritz Kurt som är född och har titeln Extern firmatecknare,Bosatt utomlands inom EES, Müller, Klaus Karl som är född och har titeln Extern firmatecknare,Bosatt utomlands inom EES, Oberkirch, Andreas som är född och har titeln Extern firmatecknare,Bosatt utomlands inom EES, Reuter, Barbara Sophie som är född och har titeln Extern firmatecknare,Bosatt utomlands inom EESSchneider, Steffen som är född och har titeln Extern firmatecknare,Bosatt utomlands inom EES, Schreiber, Uwe som är född och har titeln Extern firmatecknare,Bosatt utomlands inom EES, Schröer, Dominique Eva-Maria som är född och har titeln Extern firmatecknare,Bosatt utomlands inom EESWelsby, Robin Seddon som är född och har titeln Extern firmatecknare,Bosatt utomlands inom EESWilbrand, Klaus som är född och har titeln Extern firmatecknare,Bosatt utomlands inom EESGarcia Icart, Ramon som är född 1965 och har titeln Extern VDCackovich, Angela Luise som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESAndersson, Per Ronny Torulf som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamotGeelmuyden Karlsson, Maria Kristina som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamotMak, Michael Douwina Hubertus som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESKPMG AB som är född och har titeln RevisorLönnberg, Anna Christina som är född 1960 och har titeln RevisorssuppleantKjällqvist, Dan Allan som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Celanese Emulsions Norden AB har 556143-4837 som sitt organisationsnummer.