Karl Lennart Wendt Idéutveckling Aktiebolag

Skåne län

Information

Karl Lennart Wendt Idéutveckling Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Perstorp. Det är nämligen den kommunen som Karl Lennart Wendt Idéutveckling Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Karl Lennart Wendt Idéutveckling Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Karl Lennart Wendt Idéutveckling Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1970-09-24. Men sedan 2000-01-20 så har Karl Lennart Wendt Idéutveckling Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Vinnarp 100, 284 91, Perstorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Karl Lennart Wendt Idéutveckling Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0435-34045.

Perstorp arbetar för att verksamheter som Karl Lennart Wendt Idéutveckling Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Karl Lennart Wendt Idéutveckling Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva exploatering av patent samt förvaltning av förmögenhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Karl Lennart Wendt Idéutveckling Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Karl Lennart Wendt Idéutveckling Aktiebolag och det är följande personer, Wendt, Karl Lennart som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Wendt, Gerd Elisabet som är född 1944 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Bertil som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Karl Lennart Wendt Idéutveckling Aktiebolag är 556139-3678.