Rörledningsfirman Werner Nilsson Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall driva installationsrörelse inom rörledningsbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Rörledningsfirman Werner Nilsson Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Perstorp så är Rörledningsfirman Werner Nilsson Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Perstorp arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Perstorp och i Skåne län. Redan 1969-05-20 så skapades Rörledningsfirman Werner Nilsson Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Rörledningsfirman Werner Nilsson Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Rörledningsfirman Werner Nilsson Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556126-1552 är organisationsnummret för företaget som finns i Perstorp.

Just nu är Rörledningsfirman Werner Nilsson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Rörledningsfirman Werner Nilsson Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0435-30591 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Rörledningsfirman Werner Nilsson Aktiebolag är Nilsson, Jan-Åke Ingemar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Wedin, Ulla Kersti som är född 1952 och har titeln Suppleant, Grankvist, Jan Erling Ingemar som är född 1947 och har titeln Revisor, Tre Revisorer HB som är född och har titeln Revisor, .