Bathso Maskin Aktiebolag

Skåne län

Information

Bathso Maskin Aktiebolag är ett bolag som finns i Perstorp. I Bathso Maskin Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olesen, Jens Seerup som är född 1965 och har titeln VD, Olesen, Jens Seerup som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Olesen, Thorkild Serup som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Olesen Henning Seerup som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Martinsson, Lars Olof Peter som är född 1965 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bathso Maskin Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bathso Maskin Aktiebolag på telefon 0435-32220.

Bolaget skall driva handel med maskiner och maskintillbehör och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bathso Maskin Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Bathso Maskin Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Perstorp arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Bathso Maskin Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Bathso Maskin Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bathso Maskin Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Bathso Maskin Aktiebolag har 556116-7825 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.