Dalshults Djurfarm Aktiebolag

Skåne län

Information

556114-7991 är organisationsnummer för bolaget Dalshults Djurfarm Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dalshults Djurfarm Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Perstorp som är den kommunen som Dalshults Djurfarm Aktiebolag finns i.

Dalshults Djurfarm Aktiebolag har varit registrerat sedan 1968-01-24 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Dalshults Djurfarm Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Dalshults Djurfarm Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Perstorp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Dalshults Djurfarm Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Dalshults Djurfarm Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0435-461133 eller genom brev på följande adress:
Dalshult 212, 284 92, Perstorp

Bolaget skall driva animalieproduktion jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Dalshults Djurfarm Aktiebolag och det är Paulsson, Bengt Magnus Stefan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Pålsson, Karl Jonas Patrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Paulsson, Anders Lars-Olof Olle som är född 1960 och har titeln Suppleant, Elofsson, Kjell-Åke Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, K Å Elofsson Revision AB som är född och har titeln Revisor,