Paulssons Gräv & Schakt Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall utföra-, gräv-, schakt- och övriga entreprenadarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Paulssons Gräv & Schakt Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Perstorp så är Paulssons Gräv & Schakt Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Perstorp arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Perstorp och i Skåne län. Redan 1967-09-21 så skapades Paulssons Gräv & Schakt Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Paulssons Gräv & Schakt Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Paulssons Gräv & Schakt Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556111-9727 är organisationsnummret för bolaget som finns i Perstorp.

Just nu är Paulssons Gräv & Schakt Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Paulssons Gräv & Schakt Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0435-35625 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Paulssons Gräv & Schakt Aktiebolag är Pålsson, Jan Åke Krister som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Pålsson, Kaie som är född 1945 och har titeln Suppleant, Pålsson, Nils Kristian som är född 1979 och har titeln Suppleant, Larsson, Åsa Margareta som är född 1967 och har titeln Revisor, BDO Nordic Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .