Wendtco Aktiebolag

Skåne län

Information

556093-3268 är organisationsnummer för verksamheten Wendtco Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Wendtco Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Perstorp som är den kommunen som Wendtco Aktiebolag finns i.

Wendtco Aktiebolag har varit registrerat sedan 1964-07-08 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Wendtco Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Wendtco Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Perstorp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Wendtco Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hedberg, Jonas -Jönsson, Lars Mikael Hilding Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Wendtco Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0435-34045 eller genom brev på följande adress:
Vinnarp 100, 284 91, Perstorp

Bolaget skall äga och förvalta värdehandlingar, skogs-, jordbruksoch andra fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Wendtco Aktiebolag och det är Hedberg, Jonas som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jönsson, Lars Mikael Hilding som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Wendt, Johan Henrik som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Lars Bertil som är född 1953 och har titeln Revisor, Paulsson, Lars Niklas som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor