Aktiebolaget JETCO, Johnsson Electrical Trade Co

Skåne län

Information

Aktiebolaget JETCO, Johnsson Electrical Trade Co är ett av många bolag som finns i Perstorp. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget JETCO, Johnsson Electrical Trade Co finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Aktiebolaget JETCO, Johnsson Electrical Trade Co är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget JETCO, Johnsson Electrical Trade Co som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1962-01-10. Men sedan 1986-01-01 så har Aktiebolaget JETCO, Johnsson Electrical Trade Co varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Eddag. 11, 284 38, Perstorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget JETCO, Johnsson Electrical Trade Co så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-414500.

Perstorp arbetar för att bolag som Aktiebolaget JETCO, Johnsson Electrical Trade Co ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget JETCO, Johnsson Electrical Trade Co. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall driva försäljning av mätinstrument ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget JETCO, Johnsson Electrical Trade Co är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget JETCO, Johnsson Electrical Trade Co och det är följande personer, Dyberg, Hans Peter Jörgen som är född 1964 och har titeln VD, Dyberg, Hans Peter Jörgen som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Olandersson, Claes-Göran Michael som är född 1959 och har titeln Suppleant, Svensson, Jan Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Aktiebolaget JETCO, Johnsson Electrical Trade Co är 556081-4633.