Kronägg AB

Skåne län

Information

Kronägg AB är en verksamhet som finns i Perstorp. I Kronägg AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hellesen, Morten som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Andersson, Bengt Göran som är född 1960 och har titeln Extern vice VD, Hellesen, Morten som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Jeppesen, Morten som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Johansson, Per Erik Görgen som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Olsen, Gert Preben som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESKPMG AB som är född och har titeln Revisor, Svensson, Sven-Inge Kenneth Linné som är född 1955 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kronägg AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Kronägg AB på telefon 0435-34080.

Bolaget ska bedriva handel med ägg och äggprodukter.

Idag är Kronägg AB av bolagstypen Aktiebolag.

Kronägg AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Perstorp arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Kronägg AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Kronägg AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kronägg AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Kronägg AB har 556045-2319 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.