MCSS - Marketing & Consulting Services Scandinavia

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Perstorp och MCSS - Marketing & Consulting Services Scandinavia är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och MCSS - Marketing & Consulting Services Scandinavia är ett av dem. Statusen för MCSS - Marketing & Consulting Services Scandinavia är att Bolaget är aktivt.

MCSS - Marketing & Consulting Services Scandinavia är ett Enskild firma och skapades 2002-06-03. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Perstorp där bolaget finns i jobbar för att bolag som MCSS - Marketing & Consulting Services Scandinavia ska trivas.

MCSS - Marketing & Consulting Services Scandinavia är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-06-07. I Perstorp så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Data- och tillbehörsförsäljning. Mjukvaruförsäljning. Marknads- och konsulttjänster såsom design och layout av teknisk dokumentation, informatik, teknikinformation, digitala katalogsystem, översättning av teknisk dokumentation och övrig affärs- dokumentation, redaktörstjänster för teknisk dokumentation, användargränssnittsdesign, direkthjälpssystem (online help systems).

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MCSS - Marketing & Consulting Services Scandinavia är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-06-07.

Idag är MCSS - Marketing & Consulting Services Scandinavia och det finns flera bolag som är det idag i Perstorp.

Vill man komma i kontakt med MCSS - Marketing & Consulting Services Scandinavia så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-770411.

.

De som är på något sätt har med MCSS - Marketing & Consulting Services Scandinavia är Franke, Lothar som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

MCSS - Marketing & Consulting Services Scandinavia har 540110-XXXX som sitt organisationsnummer.