A-plus Language Services

Skåne län

Information

510916-XXXX är organisationsnummer för verksamheten A-plus Language Services. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som A-plus Language Services är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Perstorp som är den kommunen som A-plus Language Services finns i.

A-plus Language Services har varit registrerat sedan 2003-06-12 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-06-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för A-plus Language Services så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-06-07.

A-plus Language Services är och det finns flera verksamheter i Perstorp som också är .

Firmatecknare för A-plus Language Services är följande:

Vill ni komma i kontakt med A-plus Language Services så kan ni göra det på telefon genom 0435-31166 eller genom brev på följande adress:

Språk- och tolktjänst, t ex översättningsarbete, student och kurs rådgivning i engelska, korrekturläsning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med A-plus Language Services och det är Dennington, Angela Pearl Chen Chu som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,