Byggnadsfirma Bo Lindström

Skåne län

Information

Byggnadsfirma Bo Lindström hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Perstorp som är den kommunen där Byggnadsfirma Bo Lindström finns. I Perstorp så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Byggnadsfirma Bo Lindström tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Byggnadsfirma Bo Lindström har haft sedan 1994-01-01. Byggnadsfirma Bo Lindström har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Byggnadsfirma Bo Lindström så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0435-31725.

Perstorp arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Byggnadsfirma Bo Lindström har idag 500906-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Byggnadsfirma Bo Lindström

Byggnadsrörelse

I Byggnadsfirma Bo Lindström så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindström, Bo-Anders Ingemar som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .