Byggnadsfirma Thommy Svensson

Skåne län

Information

480602-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Byggnadsfirma Thommy Svensson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Byggnadsfirma Thommy Svensson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Perstorp som är den kommunen som Byggnadsfirma Thommy Svensson finns i.

Byggnadsfirma Thommy Svensson har varit registrerat sedan 1976-03-29 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Byggnadsfirma Thommy Svensson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1976-01-01.

Byggnadsfirma Thommy Svensson är och det finns flera verksamheter i Perstorp som också är .

Firmatecknare för Byggnadsfirma Thommy Svensson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Byggnadsfirma Thommy Svensson så kan ni göra det på telefon genom 0435-32256 eller genom brev på följande adress:

Byggnadsrörelse

Det finns olika personer som har en koppling med Byggnadsfirma Thommy Svensson och det är Svensson, Stig Rutger Thommy som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,