Bygg- och Industriservice, Lennart Andersson

Skåne län

Information

480330-XXXX är organisationsnummer för bolaget Bygg- och Industriservice, Lennart Andersson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bygg- och Industriservice, Lennart Andersson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Perstorp som är den kommunen som Bygg- och Industriservice, Lennart Andersson finns i.

Bygg- och Industriservice, Lennart Andersson har varit registrerat sedan 1981-09-17 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bygg- och Industriservice, Lennart Andersson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1981-01-01.

Bygg- och Industriservice, Lennart Andersson är och det finns flera bolag i Perstorp som också är .

Firmatecknare för Bygg- och Industriservice, Lennart Andersson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bygg- och Industriservice, Lennart Andersson så kan ni göra det på telefon genom 0435-33094 eller genom brev på följande adress:

Servicearbete inom bygg- och industrisektorn m m

Det finns olika personer som har en koppling med Bygg- och Industriservice, Lennart Andersson och det är Andersson, Eric Gustaf Lennart som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,