Ester Ecks Damfrisering Eftr. Sylvia Nilsson

Skåne län

Information

421123-XXXX är organisationsnummer för bolaget Ester Ecks Damfrisering Eftr. Sylvia Nilsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ester Ecks Damfrisering Eftr. Sylvia Nilsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Perstorp som är den kommunen som Ester Ecks Damfrisering Eftr. Sylvia Nilsson finns i.

Ester Ecks Damfrisering Eftr. Sylvia Nilsson har varit registrerat sedan 1974-02-13 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Ester Ecks Damfrisering Eftr. Sylvia Nilsson så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Ester Ecks Damfrisering Eftr. Sylvia Nilsson är och det finns flera bolag i Perstorp som också är .

Firmatecknare för Ester Ecks Damfrisering Eftr. Sylvia Nilsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ester Ecks Damfrisering Eftr. Sylvia Nilsson så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Damfriseringsrörelse

Det finns olika personer som har en koppling med Ester Ecks Damfrisering Eftr. Sylvia Nilsson och det är Nilsson, Sylvia Louise Ingegerd som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,