JLB ELEKTRONIK

Skåne län

Information

351102-XXXX är organisationsnummer för företaget JLB ELEKTRONIK. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JLB ELEKTRONIK är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Perstorp som är den kommunen som JLB ELEKTRONIK finns i.

JLB ELEKTRONIK har varit registrerat sedan 1988-03-17 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för JLB ELEKTRONIK så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

JLB ELEKTRONIK är och det finns flera bolag i Perstorp som också är .

Firmatecknare för JLB ELEKTRONIK är följande:

Vill ni komma i kontakt med JLB ELEKTRONIK så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Reparation, konstruktion och tillverkning inom elektronik samt av styr-, data- och videoutrust- ning samt konsultverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med JLB ELEKTRONIK och det är Bielsten, Jan Lennart som är född 1935 och har titeln Innehavare av enskild firma,