Perstorp Constrict

Skåne län

Information

280301-XXXX är organisationsnummer för bolaget Perstorp Constrict. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Perstorp Constrict är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Perstorp som är den kommunen som Perstorp Constrict finns i.

Perstorp Constrict har varit registrerat sedan 1986-07-03 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Perstorp Constrict så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Perstorp Constrict är och det finns flera bolag i Perstorp som också är .

Firmatecknare för Perstorp Constrict är följande:

Vill ni komma i kontakt med Perstorp Constrict så kan ni göra det på telefon genom 0435-30242 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning av material för sjukvårdsändamål

Det finns olika personer som har en koppling med Perstorp Constrict och det är Andersson, Lars Åke som är född 1928 och har titeln Innehavare av enskild firma,