Oderljunga Elektriska Byrå Sune R. Nilsson

Skåne län

Information

240312-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Oderljunga Elektriska Byrå Sune R. Nilsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Oderljunga Elektriska Byrå Sune R. Nilsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Perstorp som är den kommunen som Oderljunga Elektriska Byrå Sune R. Nilsson finns i.

Oderljunga Elektriska Byrå Sune R. Nilsson har varit registrerat sedan 1950-01-03 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Oderljunga Elektriska Byrå Sune R. Nilsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Oderljunga Elektriska Byrå Sune R. Nilsson är och det finns flera verksamheter i Perstorp som också är .

Firmatecknare för Oderljunga Elektriska Byrå Sune R. Nilsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Oderljunga Elektriska Byrå Sune R. Nilsson så kan ni göra det på telefon genom 0435-32121 eller genom brev på följande adress:

Elinstallationsrörelse och i samband därmed handel.

Det finns olika personer som har en koppling med Oderljunga Elektriska Byrå Sune R. Nilsson och det är Nilsson, Sune Remi som är född 1924 och har titeln Innehavare av enskild firma,