Analyse it Nordic Handelsbolag

Skåne län

Information

969733-8292 är organisationsnummer för verksamheten Analyse it Nordic Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Analyse it Nordic Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Perstorp som är den kommunen som Analyse it Nordic Handelsbolag finns i.

Analyse it Nordic Handelsbolag har varit registrerat sedan 2008-03-18 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Analyse it Nordic Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Analyse it Nordic Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Perstorp som också är .

Firmatecknare för Analyse it Nordic Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med Analyse it Nordic Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0435-34436 eller genom brev på följande adress:
Rydbov. 16A, 284 33, Perstorp

Datakonsult med inriktning på programmering. Salg af software till optimering av företags budgetering och rapporteringsprocesser.

Det finns olika personer som har en koppling med Analyse it Nordic Handelsbolag och det är Brönlund Jensen, Mikkel som är född 1975 och har titeln Bolagsman, Liljegren, Linda Marie som är född 1977 och har titeln Bolagsman,