Veronicas Konditori Handelsbolag

Skåne län

Information

Veronicas Konditori Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Perstorp som är den kommunen där Veronicas Konditori Handelsbolag finns. I Perstorp så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Veronicas Konditori Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Veronicas Konditori Handelsbolag har haft sedan 2007-10-04. Veronicas Konditori Handelsbolag har funnits sedan och 2007-10-04 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Veronicas Konditori Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Torget 2, 284 31, Perstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0435-30903.

Perstorp arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Veronicas Konditori Handelsbolag har idag 969729-9312 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Veronicas Konditori Handelsbolag

Café och konditori med en liten andel catering.

I Veronicas Konditori Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bengtsson, Fredrik Ulf Jörgen som är född 1983 och har titeln Bolagsman, Liljeroth, Janni Veronica Marielle som är född 1989 och har titeln Bolagsman, .