Handelsbolaget Polstierna & Tullsson Collection

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Perstorp och Handelsbolaget Polstierna & Tullsson Collection är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Handelsbolaget Polstierna & Tullsson Collection är ett av dem. Statusen för Handelsbolaget Polstierna & Tullsson Collection är att Bolaget är inaktivt.

Handelsbolaget Polstierna & Tullsson Collection är ett Handelsbolag och skapades 2006-09-14. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Perstorp där bolaget finns i jobbar för att bolag som Handelsbolaget Polstierna & Tullsson Collection ska trivas.

I Perstorp så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Handel med konstglas.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Handelsbolaget Polstierna & Tullsson Collection inte är momsregistrerat.

Idag är Handelsbolaget Polstierna & Tullsson Collection och det finns flera bolag som är det idag i Perstorp.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolaget Polstierna & Tullsson Collection så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-34276.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med Handelsbolaget Polstierna & Tullsson Collection är Polstierna, Anne Marita Orvokki som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Tullsson, Bengt Patrik som är född 1970 och har titeln Bolagsman, .

Handelsbolaget Polstierna & Tullsson Collection har 969721-2539 som sitt organisationsnummer.