EMÅ Kaffeservice Handelsbolag

Skåne län

Information

969694-6350 är organisationsnummer för verksamheten EMÅ Kaffeservice Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som EMÅ Kaffeservice Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Perstorp som är den kommunen som EMÅ Kaffeservice Handelsbolag finns i.

EMÅ Kaffeservice Handelsbolag har varit registrerat sedan 2003-06-19 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-08-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för EMÅ Kaffeservice Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-08-04.

EMÅ Kaffeservice Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Perstorp som också är .

Firmatecknare för EMÅ Kaffeservice Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Åkerfeldt, Evert Karl-Åke ensam.

Vill ni komma i kontakt med EMÅ Kaffeservice Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0435-35460 eller genom brev på följande adress:
TOMTEBOGATAN 21, 284 38, Perstorp

Uthyrning och försäljning av kaffeautomater.

Det finns olika personer som har en koppling med EMÅ Kaffeservice Handelsbolag och det är Åkerfeldt, Evert Karl-Åke som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Åkerfeldt, Åke Mattias som är född 1978 och har titeln Bolagsman,