Eurosongs Music Kommanditbolag

Skåne län

Information

969689-9385 är organisationsnummer för verksamheten Eurosongs Music Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Eurosongs Music Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Perstorp som är den kommunen som Eurosongs Music Kommanditbolag finns i.

Eurosongs Music Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2002-11-29 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-10-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Eurosongs Music Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-10-22.

Eurosongs Music Kommanditbolag är och det finns flera verksamheter i Perstorp som också är .

Firmatecknare för Eurosongs Music Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären

Vill ni komma i kontakt med Eurosongs Music Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-5345807 eller genom brev på följande adress:
Järnvägsg. 29, 284 31, Perstorp

Handel med musikverk, förmedling av musikuppdrag och musikanter.

Det finns olika personer som har en koppling med Eurosongs Music Kommanditbolag och det är Olsson, Hans Pierre Andreas som är född 1982 och har titeln Komplementär, Olsson, Inger Annika som är född 1954 och har titeln Kommanditdelägare,