Perstorp Data Handelsbolag

Skåne län

Information

Perstorp Data Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Perstorp som är den kommunen där Perstorp Data Handelsbolag finns. I Perstorp så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Perstorp Data Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Perstorp Data Handelsbolag har haft sedan 2003-01-18. Perstorp Data Handelsbolag har funnits sedan och 2003-01-18 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Perstorp Data Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till SPELVÄGEN 23, 284 37, Perstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0435-35763.

Perstorp arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Perstorp Data Handelsbolag har idag 969689-5722 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Perstorp Data Handelsbolag

Installation och handel med datorer, tillbehör och program. Installation och handel med TV- och parabolutrustning. Handel med kontorsmaterial. Handel och installation av kontorsmaskiner och teleutrustning.

I Perstorp Data Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Holmer, Anna Elisabet som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Holmer, Kent Lennart George som är född 1962 och har titeln Bolagsman, .