Varshults Häst Handelsbolag

Skåne län

Information

Varshults Häst Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Perstorp som är den kommunen där Varshults Häst Handelsbolag finns. I Perstorp så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Varshults Häst Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. Varshults Häst Handelsbolag har funnits sedan och 2003-03-27 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Varshults Häst Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Varshult 119, 284 92, Perstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0435-462006.

Perstorp arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Varshults Häst Handelsbolag har idag 969684-9463 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för Varshults Häst Handelsbolag

Bolaget skall bedriva inridning och tillridning av hästar. Köpa och sälja hästar. Travverksamhet.

I Varshults Häst Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dahlin, Carl Magnus som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Dahlin, Susanne Eva Diana som är född 1970 och har titeln Bolagsman, .